Siirry pääsisältöön

Uusia luottamustoimia GERECin tutkijoille!

Ikääntymisen tutkijat ovat aktiivisia yhteiskunnallisia vaikuttajia ja asiantuntijoita.

 

Tenure track professori Jenni Kulmala valittiin Muistiliiton puheenjohtajaksi liittovaltuuston syyskokouksessa lauantaina 20.11.2021. Muistiliitto on muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä oma järjestö, joka toimii muistisairaiden ihmisten sekä heidän läheistensä kansanterveys-, potilas- ja edunvalvontajärjestönä.  Muistiliitto on 43 jäsenyhdistyksensä valtakunnallinen kattojärjestö, jonka jäsenyhdistyksiin kuulu jo noin 14 500 jäsentä ympäri Suomen.

Lisätietoja: https://www.muistiliitto.fi/fi/ajankohtaista/muistiliiton-liittovaltuusto-henkiloston-maara-ei-riita-takaamaan-muistisairaan-laadukasta-hoivaa-vaan-tarvitaan-erityisosaamist

 

Tutkija Vilhelmiina Lehto-Niskala valittiin Akavan sairaanhoitajien ja Taja ry:n uudeksi puheenjohtajaksi torstaina 18.11.2021 järjestetyssä syyskokouksessa. Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry on valtakunnallinen sosiaali- ja terveydenhuollon alalla johto- ja asiantuntijatehtävissä toimivien ja alaa opiskelevien edunvalvontajärjestö. Järjestö ajaa jäsentensä ammatillisia, koulutuksellisia ja taloudellisia etuja, edistää jäsenistönsä ammattitietouden ja -taidon ylläpitämistä ja kehittämistä sekä edistää hyvinvointipalvelujen kehitystä.

Lisätietoja: https://www.taja.fi/tajan-uutiset/vilhelmiina-lehto-niskala-tajan-puheenjohtajaksi/

(kuva Paavo Niskala)

 

Molemmat tutkijat työskentelevät Tampereen yliopistossa ja Gerontologian tutkimuskeskus GERECissä sekä Ikääntymisen ja hoivan tutkimuksen huippuyksikössä.

Lämpimät onnittelut Vilhelmiina ja Jenni!

Palaa ylös
×Sulje haku
Hae