Siirry pääsisältöön

Siemenrahoitusta viidelle sote-tutkimusaloitteelle

Valmistautuakseen uuden sote-tutkimusalustan perustamiseen yhteiskuntatieteiden ja lääketieteen ja biotieteiden tiedekunnat sekä johtamiskorkeakoulu käynnistivät yhdessä sote-tutkimusta vahvistavien aloitteiden siemenrahoituksen. Ensimmäinen haku oli auki toukokuun ajan.

Hakemuksia tuli yhteensä 14 ja 5000 euron siemenrahoitus myönnettiin viidelle aloitteelle:
• Anni Jäntti (JKK) ja työryhmä: Uuden LUOJA: Luova arviointinäkökulma sote-uudistuksen osallisuuteen ja johtamiseen. LuovuusUudistusOsallisuusJohtaminenArviointi.
• Esa Jämsen (MED) ja työryhmä: Toimintakyky ja hoitoketjut vanhusten akuuttihoidossa
Hannele Forsberg (SOC) ja työryhmä: Yksityistäminen ja sote-palvelut: asiantuntijatieto ja palveluiden käyttäjien asema
• Laura Kalliomaa-Puha (SOC) ja työryhmä: Sanasta kuvaksi – sosiaali- ja terveydenhuollon asiakirjat ymmärrettäviksi visualisoimalla
• Juho Saari (SOC): Uusi sosiaali- ja terveyspolitiikka -työpaja

Uusien tutkimusaloitteiden valmisteluun tarkoitettu rahoitus oli kaikkien Tampereen uuden korkeakouluyhteisön tutkijoiden haettavissa. Rahoitetut aloitteet ovat kaikki uutta luovia, monitieteisiä ja ne edistävät uuden Tampereen yliopiston sote-tutkimusta ja/tai sen vaikuttavuutta esimerkiksi rakentamalla uutta yhteistyötä korkeakouluyhteisön sisällä.

Seuraava haku valmistellaan ensimmäisen hakukierroksen kokemusten pohjalta ja nyt rahoitettuja aloitteita tullaan seuraamaan tulevan syksyn aikana.

Tampereella 11.6.2018
Dekaani Juha Teperi, SOC
Dekaani Antti Lönnqvist, JKK
Dekaani Tapio Visakorpi, MED

Palaa ylös
×Sulje haku
Hae