Siirry pääsisältöön
Kirjoituskutsu: Kokemuksia Korona-ajasta

Kirjoituskutsu: Kokemuksia korona-ajasta

GERECin ja CoEAgeCaren tutkija Paula Vasara kerää eri ikäisten kertomuksia korona-ajasta. Miltä sinusta on tuntunut elää läpi tämän ajan? Kerro kokemuksista korona-ajasta vastaamalla kaikille avoimeen kirjoituskutsuun.

Kirjoituskutsu: Kokemuksia korona-ajasta

Korona-ajan on usein väitetty muuttaneen maailmaa. Kun yhteiskunta on sulkeutunut monin tavoin, ihmisten käyttäytymiseen on tullut erilaisia tapoja toimia ja viettää arkea. Nyt kun rajoituksia ollaan höllentämässä, on hyvä aika luoda katse kuluneeseen poikkeusaikaan ja siihen, mitä se ehkä on tuonut tullessaan.

Tässä kirjoituspyynnössä on kiinnostuttu siitä, millaisena korona-aika on eri ihmisille näyttäytynyt oman arjen näkökulmasta. Kerro kokemuksistasi: miltä sinusta on tuntunut elää läpi tämän ajan. Voit kertoa esimerkiksi jotain siitä, millaista elämäsi oli ennen korona-aikaa, sen aikana ja millaisia ajatuksia tulevaisuus sinussa herättää. Voit vapaasti kirjoittaa siitä, mikä tässä ajassa tuntuu tärkeältä ja merkitykselliseltä juuri sinun näkökulmastasi.

Kirjoituksia kerätään vuoden 2021 loppuun saakka Pennan kautta; se on Tietoarkiston ylläpitämä kirjoitusaineistojen keräämiseen tarkoitettu verkkoalusta. Kirjoitustasi käytetään Ikääntymisen ja hoivan tutkimuksen huippuyksikön (CoE AgeCare) tutkimuksissa ja se arkistoidaan pysyvästi Yhteiskuntatieteelliseen tietoarkistoon myöhempää tutkimus-, opetus- ja opiskelukäyttöä varten, jos annat siihen luvan. Osallistuminen ei vaadi rekisteröitymistä ja tietoja käsitellään tietosuojalain mukaisesti (lisää tietosuojasta: https://services.fsd.tuni.fi/penna/tietosuoja).

Linkki kirjoituskutsuun https://services.fsd.tuni.fi/penna/koronakokemukset/47 

Kutsua saa vapaasti jakaa – jokainen on tervetullut osallistumaan!

Lisätietoja:
Paula Vasara
Tutkijatohtori
Coe AgeCare
Jyväskylän yliopisto
paula.vasara@jyu.fi
040 805 4193

Palaa ylös
×Sulje haku
Hae