Siirry pääsisältöön
Hyviä Uutisia Vanhenemisesta Podcast-sarjan Ensimmäinen Jakso On Julkaistu

Hyviä uutisia vanhenemisesta podcast-sarjan ensimmäinen jakso on julkaistu

Hyviä uutisia vanhenemisesta podcast-sarjan ensimmäinen jakso on julkaistu ja kuunneltavissa!

Ensimmäisessä jaksossa käsitellään muistisairauksia ja hyvää elämää sekä aivoterveyden edistämistä. Jaksossa keskustelevat tutkijatohtori, dosentti Mari Aaltonen ja tenure track -professori Jenni Kulmala Tampereen yliopistosta. Toimittajana on Pia Sivunen Radio Moreenista. Ensimmäisen jakson ja podcast-sarjan löydät SoundCloudista: https://soundcloud.com/radio_moreeni/sets/hyviae-uutisia-vanhenemisesta

Hyviä uutisia vanhenemisesta podcast-sarja on osa Gerontologian tutkimuskeskus GEREC:n Tutkitun tiedon teemavuoden ohjelmaa. Podcastit on toteutettu Radio Moreenin kanssa ja ne päivittyvät SoundCloudiin.

Hyviä uutisia vanhenemisesta podcasteissa GEREC:n asiantuntijat kertovat tutkittua tietoa siitä, millaista elämämme on yhä useamman meistä eläessä yhä pitempään. Tavoitteena on lisätä ymmärrystä täysipainoisen elämän mahdollisuuksista eri ikävaiheissa.

Lue lisää Radio Moreenin sivuilta sekä Gerontoblogin kirjoituksesta Luvassa hyviä uutisia vanhenemisesta

 

Tutkitun tiedon teemavuosi on opetus- ja kulttuuriministeriön, Suomen Akatemian ja Tieteellisten seurain valtuuskunnan yhteinen hanke, joka toteutetaan laajan yhteistyöverkon kanssa.

Lue lisää Tutkitun tiedon teemavuodesta ja tutustu teemavuoden tapahtumiin.

Palaa ylös
×Sulje haku
Hae