Siirry pääsisältöön
Gerontologia 2020 -kongressi Jyväskylässä 25.–27.3.

Gerontologia 2020 -kongressi Jyväskylässä 25.–27.3.

Suomen suurin gerontologiakongressi, Gerontologia 2020, järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 25.–27.3.2020. Kongressin teema, Minun vanhuuteni, korostaa sitä, että ikääntyminen koskettaa meitä kaikkia monin eri tavoin. Vanhuutta tarkastellaan yksilöllisenä ilmiönä ja yhteiskunnallisena saavutuksena fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta näkökulmasta.

Kongressin ohjelma on monitieteinen ja se tarjoaa tuoreita näkökulmia vanhuuden tutkimukseen ja vanhustyöhön. Ohjelma koostuu luennoista, symposiumeista, tutkimus- ja projektiesittelyistä sekä näyttelystä. Laaja kattaus alan kotimaisia ja ulkomaisia huippunimiä johdattaa esityksissään kongressin pääteemoihin: vanhuuden mieli, aktiivisena vanheneminen, yksinäisyys, yhteisöllisyys ja teknologia, hoiva ja asuminen sekä miksi vanhenen?

Päiville odotetaan saapuvan yli 600 alan ammattilaista: tutkijoita, terveyden- ja sosiaalihuollon henkilöstöä sekä johtajia, kouluttajia, järjestöaktiiveja ja opiskelijoita.

Kongressin järjestävät yhteistyössä Jyväskylän yliopiston Gerontologian tutkimuskeskus ja neljä vanhenemistutkimusjärjestöä: Kasvun ja vanhenemisen tutkijat ry, Suomen Geriatrit ry, Societas Gerontologica Fennica ry ja Suomen Psykogeriatrinen yhdistys.

Lisätietoja kongressista löytyy osoitteesta www.jyu.fi/gerontologia2020.

Tapaamisiin Jyväskylässä maaliskuussa 2020!

Lisätietoja
Niina Kajan
Jyväskylän yliopisto, Gerontologian tutkimuskeskus
niina.kajan@jyu.fi
040-805 3209

Palaa ylös
×Sulje haku
Hae