Siirry pääsisältöön

VN TEAS-rahoitus Ikäystävällisyyden laatuindikaattorit Suomessa: kuntien ja hyvinvointialueiden varautuminen väestön ikääntymiseen -hankkeelle

Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoimikunta valitsi 8.2.2023 Tampereen yliopiston hankkeen: Ikäystävällisyyden laatuindikaattorit Suomessa: kuntien ja hyvinvointialueiden varautuminen väestön ikääntymiseen, toteuttamaan hankeselvityksen teemalle: Kuntien ja hyvinvointialueiden varautuminen väestön ikääntymiseen. Tutkimusryhmään kuuluvat Tampereen yliopistosta gerontologian professori Anu Siren (hankkeen johtaja), dosentti, tutkimuspäällikkö Outi Jolanki, dosentti, yliopistotutkija Kristina Tiainen sekä Ikäinstituuttista dosentti, vanhempi tutkija Erja Rappe, tutkija Jere Rajaniemi ja viestintäkoordinaattori Anne Honkanen. Selvityshanke on kolmivuotinen ja alkaa 1.3.2023. Valtioneuvoston selvityshankkeelle myöntämä rahoitus on 298 819 €.

Ikäystävällisyyden laatuindikaattorit Suomessa: kuntien ja hyvinvointialueiden varautuminen väestön ikääntymiseen | Tieto käyttöön (tietokayttoon.fi)

Palaa ylös
×Sulje haku
Hae