Siirry pääsisältöön

Tutkijoiden yö Jyväskylän yliopistossa pe 30.9.2022

Kiehtova ikääntymistutkimus: sanoista suorituksiin ja säveliin

Tervetuloa Tutkijoiden yöhön pe 30.9. klo 17-19 kuulemaan kiehtovasta ikääntymisen tutkimuksesta!

Gerontologian tutkimuskeskuksen tutkijat Katja Kokko, Kaisa Koivunen ja Inna Lisko pohtivat ikääntyvien ihmisten psyykkistä ja fyysistä toimintakykyä ja siinä eri ikäkohorttien välillä havaittavia eroja. Keskustelua käydään myös aivoterveyden ennaltaehkäisystä.

Tutkijoiden esitysten jälkeen on mahdollisuus testata omaa lihasvoimaa ja kognitiivisia taitoja. Tilaisuus huipentuu Inna Liskon muistisairausteemaan liittyvän musiikkikappaleen ensiesitykseen.

Alustukset ovat klo 17.00-18.00 ja toimintakyvyn mittauksia tehdään klo 18.00-19.00. Paikkana on Jyväskylän yliopiston Liikunta-rakennuksen (L) sali L304 (Keskussairaalantie 4, 40600 Jyväskylä).

 

Alustuksia on mahdollisuus seurata myös verkkolähetyksenä: https://m3.jyu.fi/jyumv/ohjelmat/sport/muut/kiehtova-ikaantymistutkimus-sanoista-suorituksiin-ja-saveliin/suora.

Koko Jyväskylän yliopiston Tutkijoiden yön ohjelma: https://www.jyu.fi/fi/akateemiset-tapahtumat/tutkijoiden-yo

Tutkijoiden yö järjestetään yhtä aikaa Valon kaupunki -tapahtuman kanssa. Valotaideteokset sijoittuvat osittain Tutkijoiden yön tapahtumien lähelle, joten voit kätevästi ihastella valotaidetta ja lumoutua tieteestä saman illan aikana! Valon kaupunki järjestetään tänä vuonna 29.9.-8.10.!

 

Palaa ylös
×Sulje haku
Hae