skip to Main Content

Professori Jaakko Valvanteelle Vuoden yliopistoteko -palkinto

Rehtori Liisa Laakso on myöntänyt professori Jaakko Valvanteelle Vuoden yliopistoteko -palkinnon hänen aktiivisesta työskentelystään suomalaisten vanhusten hyväksi. Palkinto luovutettiin Tampereen yliopiston vuosijuhlassa 29.4.

Geriatrian professori Jaakko Valvanteesta on viime vuosina tullut yksi Tampereen yliopiston näkyvimmistä yhteiskunnallisista vaikuttajista. Hän on nostanut esiin vanhustenhoidon synkät puolet, vaatinut toimintakulttuurin muutosta ja esittänyt ongelmiin yksinkertaisia ja tehokkaita ratkaisuja. Juuri julkaistu kirja 60+. Iloa elämään! taas nostaa vanhenemisen puheenaiheeksi voimauttavasta näkökulmasta.

Professuurinsa ohella Valvanne on Tampereen kaupungin Ikäihmisten hyvinvoinnin ylläpitäminen -toimintayksikön määräaikainen suunnittelupäällikkö ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin osa-aikainen asiantuntijalääkäri.

Juuri nyt Valvanteen työssä on ajankohtaisinta Tampereen yliopistollisessa sairaalassa toukokuun alussa aloittava geriatrinen yksikkö. Se on lajissaan Suomen ensimmäinen.

Teksti: Pirjo Achté

Lisää:

http://www.uta.fi/ajankohtaista/yliopistouutiset/ilmoitus.html?id=116155

Back To Top
×Close search
Search